Особености: Ново строителство

0 Коментари
Продажба на 1, 2, 3 -  стайни апартаменти, Велинград, парк \" Клептуза\"

, гр. Велинград, парк \" Клептуза\"

...

Категория:2-стаен
Цена52,500.00 EURO