Тип на имота: 2-СТАЕН

0 Коментари
Продажба на луксозен, 2 – стаен, Велинград

, Велинград

...

Категория:2-стаен
Цена65,000.00 EURO
0 Коментари
Продажба на завършен, двустаен, Велинград

, Велинград

...

Категория:2-стаен
Цена33,172.00 EURO
0 Коментари
Продажба на 2 – стаен с панорама, Велинград, център

, Велинград – център

...

Категория:2-стаен
Цена32,800.00 EURO
0 Коментари
Продава двустаен,с панорама в гр.Велинград

, гр.Велинград

...

Категория:2-стаен
Цена26,500.00 EURO
0 Коментари
Дава под наем двустаен Красно село

, Красно село

...

Категория:Дава под наем
Цена317.00 EURO
0 Коментари
Двустаен Левски Г - 58 500Е

, ЖК Левски Г

...

Категория:2-стаен
Цена58,500.00 EURO