Мнения за "Евтин Дом" - мнения от нашите клиенти

Написана от evtindom.com на . Публикуван в За нас

Мненията на нашите клиенти за фирмата ни "Евтин дом", за уеб сайта ни EvtinDom.com и за нашите сглобяеми къщи.

Мнения за "Евтин дом" публикувани в други сайтове:

(Публикувана е връзка към източника на всяко отделно мнение за наши продукти и услуги)

 1. Сем. Цветкови (03/10/2017): Със съпруга ми бяхме гледали много репортажи за измамени хора от други фирми и бяхме малко притеснени, но решихме да им се доверим и за момента не съжаляваме. Това ще ни бъде втора зима в къщата и нямаме никакви оплаквания. Желаем успех.
 2. Спас Бачев (03/08/2018): Вече изкарахме една зима в къщата. Много сме доволни, лесно се отопляваше, не е имало влага или мухъл. Надявам се да продължи да е така.
 3. Илза (10/09/2018): Тъкмо ни я привършват нямам търпение да се нанесем! Всичко изглежда прекрасно, дано и така да си остане! Към момента впечатленията ни са, че са много коректни и не сме имали никакви проблеми.
 4. Ганка Панайотова (15/07/2017): От 2 години живеем в къща която те ни направиха и за момента нямаме никакви оплаквания. Това което ни притесняваше беше отоплението зимата, но всичко беше нормално по нищо не се различава от масивната конструкция.
 5. Зико (26/09/2017): Скоро ни завършиха обекта и нямам търпение да се нанесем. Към момента всичко ми изглежда добре направено нямам забележки. Изключително доволен останах от отношението по време на работата, каквото обещаят го изпълняват, а за мен това е много важно! Ще пиша пак като мине известно време с актуални впечатления.
 6. Георгиева (19/09/2018): Нашата къща стана много бързо! Сега тъкмо я обзавеждаме и се надявам зимата да бъдем там. Много съм доволна!
 7. Снежана Попова (18/08/2019): Със съпруга ми останахме очаровани от крайния резултат и работата ни с фирмата. Плановете ни са от пролетта да заживеем в новата ни къща, която почти дообзаведохме! Нямам търпение! Ще пиша пак, за да споделя и впечатления след като се преместим.
 8. Димитър Георгиев (21/10/2020): Привет отдавна разглеждаме възможности с моята съпруга варианти за къщички американски тип или изцяло дървни, имаме място в стара планина по този повод години наред проучваме пазара на ф-мите занимаващи се с такива дейности проекти и доказали се в тази ниша. Имах възможност да разгледам сайта и някои от завършените и някой от обектите на различен етап от строежа мисля, че за нашите желания фирмата предлага най-добре от всички реализациа на нашите мечти първо впечатление беше консултацията която получих по телефон ей така проформа просто звъннах беше ми обяснено на вски един мой въпрос изчерпателно и аз самия работя в сферата на услугите.Бях впечатлен от това това в дмешното забързано и динамично развиващо се време особенно с опита от горчив опит с по големи ф-ми и такива монополисти които те претупват и бързат да затворят иамщи своята сигурност на пазарите които държат тук бях впечатлен от конслутацсията съответно бях поканен и на оглед със моята съпруга се възползвахме и след посещение в офиса на фирмата доста усмихнати и позитивни хора ни посрещнаха и бяхме поети от техен представител. Имахме както казах по горе разведени в няколоко близки техни обекта на различни етапи от тяхното стрителство...
 9. Тончо Донев (09/12/2019): Вече три години живеем в къща построена от Евтин дом и нямаме оплаквания. Чували сме от наши приятели за други фирми, при които след това се появява влага и мухъл, а при нас към момента няма такъв проблем, надявам се така да остане и занапред. Ще се включа отново, ако има някаква промяна или забележа нещо.
 10. Георги Живков (20/10/2018): Зимата я топлим лесно, лятото е хладничко, все пак и района ни е с добър климат, но къщата си е добра. Впечатленията ми са, че се работи лесно с тях и спазиха сроковете… за разлика от други „майстори“.
 11. Yavor (02/07/2019): Нашата къща стана според предварителните договорки за срок и цена и не мога да кажа, че сме имали някакви проблеми с изпълнителите, освен забавяне от 2 седмици, но смятам, че е напълно нормално при положение, че ми се е случвало за обикновен ремонт да чакам други майстори с месеци, а тук говорим за строеж на къща.
 12. Илиева (15/01/2020): Прекарахме първата си нова година в нашата къща. За първите няколко месеца впечатленията ни са отлични. Лесно се отоплява, въпреки че и зимата не е сериозна, дано всичко е наред и ако стане по-студено…

Мнения за нас публикувани в нашия уеб сайт:

Вашето мнение е важно за нас! Ако сте наш клиент, можете да публикувате вашето мнение като коментирате отдолу.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови